Näin minä haluan -vihkonen takaa onnistuneet hautausjärjestelyt – hae omasi liikkeestämme Somerolta

Kysy lisää palveluistamme

Näin minä haluan -vihkonen on korvaamaton apu hautausjärjestelyissä. Saat haettua oman vihkosesi kätevästi Hautaustoimisto Kaupin liikkeestä Someron keskustassa.


Voit koota vihkoseen kaiken, mitä haluat omaistesi tietävän hautausjärjestelyistä. Kerro minkälaiset hautajaiset haluat ja anna läheisellesi yksityiskohtaiset ohjeet käytännön järjestelyistä. Tämä helpottaa myös omaistesi arkea surun hetkellä. Tule käymään, kerromme vihkosesta mielellämme lisää.

Kysy lisää tai hae vihkosi Someron keskustasta!

Voit noutaa Näin minä haluan -vihkon milloin tahansa liikkeestämme. Autamme sinua mielellämme myös hautajaisiin liittyvien ratkaisujen tekemisessä, vaikka ne eivät olisikaan vielä ajankohtaisia. Olemme toteuttaneet hautausjärjestelyjä vuosikymmenten ajan, ja annamme asiantuntemuksemme mielellämme käyttöösi.


Kaikki vihkoseen kirjaamasi tiedot ovat suuri apu ja tuki omaisillesi, kun surun päivä jonain päivänä koittaa. Tiedot auttavat heitä hoitamaan hautajais- ja hautausjärjestelyt juuri sinun haluamallasi tavalla.

Nouda tai tilaa oma Näin minä haluan -vihkonen hautaustoimistostamme ja kysy samalla erilaisista hautajaisjärjestelyjen vaihtoehdoista. Olemme palveluksessasi!