Yksilöllistä morsiussidontaa Somerolla – toteutamme unelmakimppusi

Kysy lisää palveluistamme

Hääpäivä on yksi elämän kohokohdista, joten morsiussidonta kannattaa antaa ammattilaisen käsiin. Someron Kukkakeskuksen kautta saat taidokkaasti sidotut, uniikit ja tyylikkäät morsiuskimput sekä muut hääjuhlan kukka-asetelmat.


Varaa aika hääkukkien suunnitteluun – me teemme hääpäivästänne ikimuistoisen. Liikkeemme sijaitsee aivan Someron ydinkeskustassa, joten piipahda tutustumassa tiimiimme tai ota meihin yhteyttä.

Toteutamme kaikki hääjuhlan kukka-asetelmat

Saat kauttamme kaikki hääjuhlan tai juhlapaikan kukat morsiuskimpuista pöytä-, alttari- ja kirkkoasetelmiin toiveidesi mukaan. Palvelemme Somerolla ja lähialueilla.


Hääpäivän tärkein kukka-asetelma ja huomion keskipiste on tietenkin morsiuskimppu, mutta myös muilla hääjuhlan kukilla on tärkeä merkitys juhlan ilmeelle. Me toteutamme kaikenkokoiset ja -tyyliset kukka-asetelmat esimerkiksi pöytiin ja muualle juhlatilaan, morsiamen hiuksiin, morsiusneitojen ranteisiin ja bestmanin rintapieleen. Älä epäröi pyytää apuamme hääkukkien suunnitteluun ja toteutukseen!

Varaa aika hääkimpun ja muiden hääkukkien suunnitteluun

Kukat ovat tärkeä osa hääjuhlaa, ja niin morsiuskimpun kuin muiden hääkukkien on istuttava saumattomasti juhlien tyyliin ja ilmeiseen. Varaa aika floristeiltamme hääkukkien suunnitteluun ja kerro meille visiostasi ja toiveistasi kukkien suhteen. Kukkien lähtökohtana on aina morsiusparin näkemys.


Kerro meille lempikukistasi, juhlan väreistä ja tyylimieltymyksistäsi. Me teemme yksityiskohtaisen suunnitelman kukista ja toteutamme morsiuskimpun ja muut kukka-asetelmat. Ne toimitetaan täsmällisesti toivomaasi paikkaan juuri ennen juhlaa niin, että hääkukkasi loistavat tuoreina ja näyttävinä. Ota meidät osaksi suurta päivääsi – takaamme laadukkaan lopputuloksen ja unohtumattomat kukat!