Kauniit kukkakimput Somerolla lahjaksi tai omaksi iloksi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Someron Kukkakeskuksen kautta saat kukkakimput jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen. Luomme kimput tilauksesta toiveidesi mukaan. Valmiskimppuvalikoimasta löydät puolestaan nopeasti erilaisia kimppuja heti kotiin tai ystävälle vietäväksi.


Leikkokukkavalikoimamme on laaja ja taatusti tuore. Floristimme sitovat näyttävät ja kestävät kimput sesongin mukaisesta kukkavalikoimasta. Pistäydy liikkeessämme Someron keskustassa tai kysy puhelimitse valikoimastamme. Voit tilata kukkalähetyksen kätevästi myös netin kautta!

Kimput kotiinkuljetuksella verkkokaupasta

Verkkokaupan kautta saat kukat kätevästi kotiin kuljetettuna tai liikkeestämme noudettavaksi. Tutustu laajaan kimppu- ja asetelmavalikoimaamme ja valitse suosikkisi.


Saat verkkokaupan kautta niin erityyliset kimput pirteistä ja energisistä lahjakimpuista hempeisiin asetelmiin ja osanottokimppuihin. Voit tilata myös taidokkaasti sidotut kimput erilaisia merkkipäiviä varten aina valmistujaiskimpuista syntymäpäiväruusuihin.


Klikkaa verkkokauppaamme ja tee tilaus kätevästi netin kautta. Hoidamme toimitukset kaikkialle Someron seudulle. Interflora-välityspalvelun kautta voit tilata kimppuja myös kauemmas.

Siirry verkkokauppaan

Tuoreet kimput suosikkikukista

Ammattitaitoiset, kokeneet floristimme sitovat kimppumme tuoreista kukista. Mikäli haluat varmistaa suosikkikukkasi saatavuuden, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaamme mielellämme asiakkaiden tiedusteluihin. Valmiskimppuvalikoimastamme saat kimput mukaan vaikkapa saman tien, mutta pyrimme tilanteen niin salliessa toteuttamaan myös tilauskimput nopealla aikataululla.


Valikoimaamme kuuluvat sekä arkeen että juhlaan sopivat kukkakimput, ja tarjoamme kukkakimput tämän päivän trendien mukaan. Mietitään yhdessä sopivat värit, kukat ja muodot kimppuun, joka kruunaa tärkeän päivän.

Lue lisää morsiussidonnasta