Hautauspalvelut ammattitaidolla Somerolla ja lähiseudulla

Kysy lisää palveluistamme

Hyvät asiakkaat!
Toivomme ajanvarausta asioidessanne.
Hautaustoimisto palvelee ma-pe 8.30-17.00 muina aikoina sopimuksen mukaan.
Päivystys/neuvonta 24/7 0500743024 Timo Kauppi.

 

Halutessanne voimme hoitaa kaikki hautaukseen
liittyvät järjestelyt myös puhelimella ja sähköpostilla.

Hautaustoimisto Kauppi tarjoaa surun hetkellä kokonaisvaltaista hautauspalvelua Somerolla ja lähiseudulla. Palvelemme Someron, Salon, Marttilan ja Koski TL:n alueella. Arkkuvarastomme sijaitsevat Somerolla ja Koski TL:ssä, ja vainajien kuljetuspalvelu toimii koko Suomen alueella.

 

Hoidamme hautausjärjestelyt osittain tai kokonaan toiveidesi mukaan yli 65 vuoden kokemuksella. Saat kauttamme muun muassa arkut ja uurnat, hautakivet ja hautajaiskukat. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä olemme tukenasi kaikissa hautajaisjärjestelyissä.

Kokonaisvaltaiset hautajaisjärjestelyt

Mikäli haluat keventää omaa taakkaasi raskaana aikana, voit jättää hautajaisjärjestelyt kokonaisuudessaan meidän huoleksemme.

Voit luottaa siihen, että toteutamme hautajaisjärjestelyt hienovaraisesti, arvokkaasti ja vainajan muistoa kunnioittaen. 

Saat kauttamme muun muassa:

  • Papin ja siunaustilaisuuden varaaminen

  • Arkut ja uurnat

  • Hautakivet ja niiden koristeet

  • Hautajaiskukat

  • Viranomaisasioiden hoidon

  • Hautapaikkaa koskevat asiat

  • Vainajan kuljetuksen

  • Muistotilaisuuden järjestelyt

  • Hautakivet

  • Haudan hoidon.

Myymämme arkut ovat kotimaisia ja ne valmistaa SHT-Tukku ja Mansikkamäki Oy.

Tyylikkäät hautajaiskukat

Voit tilata kauttamme hautajaispäivän kukat, omaisille tarkoitetut osanottokimput sekä erilaiset haudalle ja arkulle laskettavat kukkavihkot, kukkakimput ja kukkaseppeleet. Hoidamme myös esimerkiksi muistotilaisuuksien kukkakoristelut aina suunnittelusta sidontaan. 


Meillä on hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin tarkoitettujen kukka-asetelmien sidonnoista ja suunnitteluista vuosikymmenten kokemus. Saat kauttamme tuoreet, vehreät hautajaiskukat, jotka tekevät kunniaa vainajan muistolle. Toteutamme mielellämme myös kukka-asetelmia, jotka kuvastavat vainajan persoonallisuutta ja hänen elämäänsä.

Lue lisää hautajaiskukista

Hautakivet kaiverruksineen

Hautaustoimistomme valikoimaan kuuluvat Kaavin Kiven kotimaiset hautakivet. Yksilölliset ja kauniit hautakivet on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista kivilajeista. Saat kauttamme hautakivet kaiverruksineen. Voit tutustua hautakiviin Kaavin Kiven kotisivuilla

Apua vainajan kuljetukseen ja muihin käytännön järjestelyihin

Hoidamme vainajien kuljetukset pitkällä kokemuksella Someron seudulla ja tarvittaessa myös Somerolta muualle Suomeen. Kuljetamme vainajan sairaalasta tai terveyskeskuksesta siunaus-, hautaus- tai tuhkauspaikalle.


Jos vainaja kuolee kotona, paikalle kutsutaan poliisi, joka tilaa kuljetuksen ennakkoon sovitulta hautaustoimistolta. Omaiset voivat kuitenkin hoitaa muut hautausjärjestelyt haluamansa hautaustoimiston kanssa.

Olemme mielellämme apuna kaikissa hautajaisiin liittyvissä käytännön järjestelyissä, kuten hautapaikan, kuolintodistuksen, lehti-ilmoituksen sekä hautajais- ja siunaustilaisuuden järjestelyissä.


Vainajan omaisten ensiohjeista antaa lisätietoa Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry.