Tyylikkäät hautakukat vainajan muistoksi Somerolla

Kysy lisää palveluistamme

Someron Kukkakeskus ja Hautaustoimisto Kauppi toteuttaa arvokkaat ja hienovaraiset hautakukat hautajaisiin. Voit tilata Someron keskustassa sijaitsevasta liikkeestämme muun muassa kukkalaitteet, kukkaseppeleet ja -sydämet, kukkavihkot ja käsikimput hautajaisia varten. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset osanottokimput. Muista tutustua myös hautauspalveluihimme.

Arkkulaitteet

Someron Kukkakeskus ja Hautaustoimisto Kauppi tarjoaa monipuolisen valikoiman hautajaiskukkia erilaisine sidontoineen. Toteutamme ammattitaidolla esimerkiksi arkkulaitteet hautajaisiin. 

Arkkulaite tekee kunniaa vainajalle ja myös kuvastaa hänen elämäänsä ja persoonallisuuttaan. Arkkulaitteemme eivät ole sarjatuotantoa, vaan toteutamme uniikit kukka-asetelmat arkun ylle omaisten tai ystävien näkemystä kunnioittaen. Kysy lisää arkkulaitteistamme – suunnitellaan yhdessä onnistunut kokonaisuus.

Kukkavihkot

Laske arkulle kukkavihko, joka osoittaa vainajan merkityksen elämässäsi. Me toteutamme erilaiset kukkavihkot hautajaisiin vuosikymmenten kokemuksella. Voit tilata kukkavihkon toiveidesi mukaan tai jättää suunnittelun meidän tehtäväksemme. Sidomme kukkavihkot myös esimerkiksi muistomerkeille laskettaviksi.